foto1
foto1
foto1
foto1
foto1Zbirka iz Informatike i računarstva

Zbirka zadataka i testova iz informatike i računarstva, izdata je juna 2015. godine.

Opširnije

Uspesi učenika

Od 2011. godine aktivno učestvujemo na svim republičkim i međunarodnim takmičenjima u Srbiji i postižemo izvanredne rezultate...

Opširnije

ELEKTRONSKO UČENJE

MOODLE platforma sa mnoštvom pitanja lekcija i zadataka.

Opširnije

GALERIJA

Fotografije sa takmičenja, konkursa, prijema...

Opširnije
×

Message

Failed loading XML...

22199052 10210660540362939 1525793568 oLazar Pešić, učenik 8. razreda osnovne škole "Vuk Karadžić" u Žitkovcu i njegov mentor, Milan Dinić prof. informatike, krajem septembra učestvovaće na finalnom delu Međunarodnog takmičenja KREF u Štipu (Makedonija).

Ovo je profesoru Milanu Diniću treće učešće, dok je Lazaru drugo uzastopno.

Da podsetimo, 2016. godine nastavnik Milan Dinić je osvojio treće mesto u kategoriji edukativni film, a  2017. godine, sa Lazarom, prvo mesto u kategoriji Minecraft film.

"Iskreno, nisam iznenađen plasmanom Lazara u finale ovog takmičenja. On je i prošle godine pokazao da je veliki talenat. Moram da priznam da je ove godine Lazar bio samostalniji u radu zbog mojih prevelikih obaveza u školi, pa još više dobija na značaju ovaj uspeh" - ističe Dinić.

Film 2018.

Prošlodišnji pobednički film

Juče je u Regionalnom centru u Nišu održana obuka za nastavnike i podeljeno je po 5 mBot robota za svaku osnovnu školu koja je u projektu Bitka za znanje među kojima je i OŠ "Vuk Karadžić" u Žitkovcu. Obuku učenika vodiće nastavnik informatike Milan Dinić,

KODigranje je akcija u okviru BITKE ZA ZNANJE koja ima za cilj da sve osnovne škole u Srbiji dobiju dovoljan broj nastavnih alata – mBot robota, uz pomoć kojih će deca moći da uče da programiraju. Razumevanje bazičnog programiranja, osim što je deo opismenjavanja za 21. vek, uči decu logičkom razmišljanju, podstiče njihovu kreativnost i što je najvažnije – izgrađuje njihovo samopouzdanje!

 

PDIS - VESTI

office 365Logo PDIS2

 

logo

 

bezinter

 

knjiga